"The notes you don't play are as important as the ones you do" – Miles Davis

Motto: You know that place between sleep and awake? The place where you can still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting”. – Peter Pan

Pictez din nou din două motive. Pictez din nou de dor. Pictez de două doruri, de fapt… Primul e dorul de unul dintre oamenii care mi-a auzit primele silabe, primele cuvinte şi pe care îl iubesc în fiecare dimineaţă, în fiecare fericire şi în fiecare zâmbet, chiar dacă acum nu mai e, iar al doilea e dorul de culori. Dar habar n-aveam de asta… N-am ştiut cât de dor mi-a fost, cât de mult mi-au lipsit culorile până în urmă cu aproximativ un an, când mi-am cumpărat din nou pensule şi acuarele. Şi am reînceput să amestec, să combin, să experimentez în cea mai frumoasă dintre lumi, aceea pe care o lăsasem în urmă acum 11 ani şi pe care am regăsit-o, din fericire, neschimbată.

Sau poate, totuşi, s-a schimbat… Fiindcă acum îmi pare mai mare, mai bogată, mai provocatoare.

E sentimentul acela că am regăsit ceva ce am pierdut mai mult sau mai puţin voluntar şi că, în pofida anilor care au trecut peste mine, universul ăsta fascinant în care „demiurgul” sunt eu m-a aşteptat.

Habar n-am de ce am încetat într-o zi să mai pictez. De ce n-am mai avut în casă nicio pensulă, nicio cutie de acrilice, de tempera, niciun pastel. Eu, care le mâncam pe pâine… Azi, însă, e mai puţin important de ce am făcut asta atunci. Acum contează că mi-am reluat jocul de culori de unde îl lăsasem, fericită că el m-a primit, chiar şi după atâta vreme, înapoi. Iar azi ştiu sigur că n-am să mai evadez vreodată din el.

Postez, mai jos, câteva dintre încercările din ultimul an, pe care le-am „botezat” recent.

1. Only love

2. Boarfele pe sarma

3. Do Re Do

4. Voi, noi doi

5. Reminder

6. Melc, melc codobelc

Comments on: "Înapoi la dragostea din culori" (1)

  1. ala cu boarfele imi place…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: